amerongen

De makelaar in Amerongen

Uw huis staat te koop in Amerongen? Of u wilt graag een huis kopen in het dorp wat ligt aan de voet van de Amerongse berg? Wij, 6 enthousiaste vrouwen, kunnen u hier alles over vertellen en weten alle in en outs van de woningmarkt in Amerongen..

Ons kantoor bevindt zich midden in de karakteristieke oude dorpskern van Amerongen aan de Overstraat 33. Als makelaar in Amerongen hebben wij een groot aanbod in koopwoningen en appartementen. Wij weten precies wat er te koop staat en wat de wensen zijn van onze klanten. Als team werken wij met u samen om de ideale woon-match te maken, of het nu gaat om het verkopen of kopen van een appartement of woning.

Uw huis verkopen in Amerongen en een nieuwe woning kopen?

Wij houden ervan als de cirkel snel rond is. U koopt uw droomhuis en verkoopt uw oude woning. Door te luisteren naar uw wensen en direct links te leggen met ons netwerk, lukt ons dat! Wij hebben veel contact met elkaar en onze klanten, waardoor wij weten wat er speelt. Elke week hebben wij een brainstorm, waarin we alle te koop woningen doornemen en ook de verkopen langs lopen. Alle woonwensen die wij met u en als team bespreken houden wij goed bij, zo blijft niets onopgemerkt.

‘Ik heb Truus en haar collega's als fantastische makelaars ervaren. De communicatie tussen mij en hen was uitstekend. Ook 's avonds werd er nog op berichten gereageerd. Al voordat het bord 'te koop' in de tuin stond had ze al mensen gevonden die de woning wilde kopen.’

Alvast zien welke woningen in Amerongen te koop staan? Bekijk dan ons woningaanbod hier in Amerongen.

Wilt u uw huis verkopen in Amerongen? Bij ons krijgt u verkoopadvies op maat. Meer weten? Lees wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw huis in Amerongen.

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden