Aankoop

Een huis bij ons gezien?

Een makelaar moet betrouwbaar, ervaren en persoonlijk zijn. Dat is in onze ogen vanzelfsprekend. Doordat wij écht samen gaan kijken hoe we het voor u voor elkaar kunnen krijgen, gaan we een stap verder. Iedereen uit ons team, dat uit 6 gedreven vrouwen bestaat, weet precies wat ons aanbod is en welke wensen onze contacten hebben. We halen er dan ook energie uit als we de perfecte woonmatch kunnen maken waarmee de cirkel rond is. Ook als dit niet zonder slag of stoot gaat en wij met u mee moeten denken over een oplossing voor uw huidige woonsituatie.

Kort geleden hebben we een aan- en verkoop gerealiseerd dat een typisch voorbeeld is van hoe wij graag werken. Truus heeft bij de oude eigenaren van het pand aangebeld of zij geïnteresseerd waren in verkoop. Dat waren zij wel, maar zij zochten een appartement in Veenendaal. Op dat moment hadden wij een appartement in Veenendaal in ons aanbod en dat sprak hen erg aan. Tenslotte heeft Truus ook nog voor de verkopers van het appartement een woning aangekocht. Op die manier is de cirkel helemaal rond en zo proberen wij altijd de schakels in elkaar te passen.


Op zoek naar uw droomhuis?

Lukt het maar niet om uw droomhuis te vinden? Wij denken niet alleen met u mee, we gaan verder dan dat. Door te luisteren naar uw wensen gaan de radartjes in onze hoofden al draaien en beginnen we de puzzel al te leggen. Vervolgens hebben we iedere week een brainstorm waarin we al het nieuwe aanbod en nieuwe woonwensen met elkaar bespreken. Dan wisselen we alle informatie uit zodat we ook alle vier volledig op de hoogte zijn.
Daarnaast hebben we de ‘Gouden Map’ waarin we graag uw woonwensen noteren. Deze map pakken we er altijd bij als we een nieuwe woning in ons aanbod krijgen om te kijken of er mensen zijn die dit pand zoeken. We pakken de map er ook regelmatig bij om nog eens door te bladeren en kijken of er een nieuwe match is gekomen tussen uw vragen en ons aanbod. Dit doen we uiteraard geheel kosteloos.
We hebben dan ook regelmatig contact om de wensen door te spreken en ons aanbod voor te leggen. Voor ons is het namelijk een sport om voor u het perfecte huis te vinden, ook als u het zelf niet direct ziet. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook goed door bepaalde zaken heen kijken. Wij helpen u ook door dingen heen te kijken en de mogelijkheden te zien om van een woning een thuis te maken.

‘Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Martine zei dat een bepaald huis perfect bij mijn wensen pastte. Ik zei: ‘ Echt niet, dat is niet wat ik zoek’. Maar na goed nadenken, bekeek ik het toch met andere ogen en ik moet bekennen: dit is precies wat ik zocht!’.


Hulp bij de aankoop van een woning?

Gefeliciteerd! U heeft uw droomhuis gevonden en gaat de volgende fase in. Nu wordt het echt spannend, want is de gevraagde prijs wel reëel? Is de woning in goede staat? Is de omgeving ook echt zo goed als u denkt? En nog veel meer vragen die rondspoken in uw hoofd. Hierbij is het lastig om nog objectief naar de woning te kijken, want u bent er immers verliefd op geworden. Met plezier en enthousiasme, maar ook met een professionele blik helpen wij u graag verder. Samen met u en de verkoopmakelaar lopen we door het huis heen. Daarna kunnen wij u antwoorden op al uw vragen geven en een passend advies geven hoe u het beste verder kunt gaan. Wanneer u besluit dat u de woning wilt aanschaffen, nemen wij de onderhandeling graag van u over. Zo hoeft u in alle emotie niet te snel toe te happen en zorgen wij voor een scherpe prijs.

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden