Hypotheekadvies

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder zijn eigen kwaliteiten heeft en daar goed in is, werkt Makelaardij Luckerhof samen met Grebbestad Financiële Raadgevers. Wie zijn dat nu?

Visie

Uw ideale situatie is altijd het vertrekpunt bij Grebbestad Financiële Raadgevers. Het is onze taak om de financiële risico’s in kaart te brengen, mogelijkheden te creëren en om duidelijkheid te scheppen. Een eerlijk advies. Verpakt in maatwerk. Wij leveren uw financiële totaalplan voor de toekomst.

Nu, morgen en in de toekomst onbezorgd leven

U zoekt een hypotheek. U zoekt de allerbeste hypotheek. Eentje die past bij uw huidige situatie, maar ook klaar is voor de toekomst. Een hypotheek die rekening houdt met het feit dat uw leven en uw financiële situatie veranderen. Wij weten dat als geen ander en onderscheiden ons door een eigentijdse en complete aanpak. Uw financiële toekomst is ons vertrekpunt en op basis hiervan gaan wij voor u op zoek. Wij toetsen hypotheken op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, uw gezinssituatie en leggen die naast de dromen die u heeft voor later. Nu en morgen prettig wonen en een onbezorgde financiële toekomst in het verschiet. Daar is waar we u graag in adviseren en ondersteunen. Ook nadat u uw handtekening bij de notaris heeft gezet, blijven wij adviseren over tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen. In onze ogen is onze taak als adviseur pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Werkwijze

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden