De makelaar in de omgeving Elst

Uw huis staat te koop in Elst? Of u zoekt een nieuwe woning in Elst? Makelaardij Luckerhof helpt u graag bij deze grote zoektocht. Ons kantoor is gelegen in het nabijgelegen dorp Amerongen, aan de Overstraat 33. De omgeving kennen wij daarom als geen ander.

De omgeving kennen wij daarom als geen ander. Als team van 6 enthousiaste dames gaan we samen aan de slag, want aankopen of verkopen doen we samen! Vanaf het moment dat wij met elkaar de samenwerking aangaan houdt u contact met ons. Wij luisteren naar uw wensen en houden in ons achterhoofd de wensen van al onze andere klantens, want misschien kan er direct al een woon-match gemaakt worden! Door ons grote netwerk en lokale kennis van Elst en de omgeving vallen puzzelstukjes in elkaar en kunt u uw woonwensen vaak snel realiseren.

Een huis kopen in Elst

U wilt een appartement of huis kopen in Elst en zoekt een makelaar die u kan helpen uw droomhuis te vinden. Door ons brede netwerk in de omgeving Elst, weten wij welke verkoopbewegingen er zijn. Soms al voordat een woning online staat, leggen wij de links met onze klanten en is een woon-match snel gemaakt. Bekijk hier het woningaanbod in Elst.

Wilt u uw appartement of huis verkopen in Elst?

Wij zetten altijd een stapje meer om uw appartement of huis snel te verkopen. Samen gaan wij met u aan de slag, om uw huis top te presenteren en daarmee snel te verkopen. Wij hebben een groot netwerk en kennen de woonwensen van onze relaties uit ons hoofd, waardoor wij snel een match kunnen maken met een potentiële koper voor uw koopwoning.

Lees hier meer welke stappen wij concreet zetten voor u om uw appartement of huis te verkopen.

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden