amerongen

De makelaar in omgeving Leersum

U wilt uw huis te koop zetten of u heeft een mooie woning op het oog in Leersum? Wij (Truus, Jacqueline en Martine) kennen de woningmarkt in Leersum en omgeving van binnen en buiten. Door hard te werken en het vele contact met elkaar en onze klanten, weten wij wat er speelt op de woningmarkt. Hierdoor wordt bij ons 70% van alle woningen binnen 6 maanden verkocht!

Als team hebben wij allemaal ons eigen specialisme, maar in onze aanpak zijn wij hetzelfde. Wij zijn de makelaar in omgeving Leersum die houdt van direct contact en van doorpakken. Met deze hands-on benadering weten wij vaak op een creatieve wijze de verkoop-cirkel rond te maken. Ons kantoor kunt u vinden in het naastgelegen dorp Amerongen aan de Overstraat 33.

In Leersum een nieuwe woning kopen of verkopen?

Wij houden ervan als alles op zijn plek valt. U heeft een nieuwe woning in Leersum gezien en wilt uw oude huis verkopen? Omdat wij in ons hoofd hebben wat de wensen van onze klanten zijn, leggen wij bij het horen van uw verhaal direct links naar ons netwerk. Het vinden van de juiste match is voor ons een echte sport!

Wij verzamelen en bespreken alle wensen van onze relaties tijdens de wekelijkse brainstorm. Door informatie met elkaar en u te delen stuiten wij regelmatig snel op een goede match voor uw woning! Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk kan gaan genieten van uw nieuwe droom, wonen in de omgeving van Leersum.

‘Doelgericht, zakelijk, betrokken, lokale kennis en toch persoonlijk. Goed en leuk samengewerkt dames!’

Alvast zien welke koopwoningen in Leersum staan? Bekijk dan ons woningaanbod hier.

Wilt u uw huis verkopen in Leersum? Bij ons krijgt u verkoopadvies op maat en wij zetten altijd een stap extra om uw huis te verkopen. Lees hier meer wat wij concreet voor u doen bij de verkoop van uw huis.

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden