Over ons

Truus de Smit

RMT Makelaar-Taxateur

Ik regel alle taxaties en eerste gesprekken wanneer u uw huis te koop wilt zetten. Door mijn stageperiode 20 jaar geleden ben ik toevalliger wijs via familie in de makelaardij beland. En wat bleek dit op mijn lijf geschreven! Ik ben begonnen als secretaresse en inmiddels al bijna 16 jaar (mede)eigenaar van dit prachtige bedrijf. Ik heb de afgelopen jaren ook de studie opgepakt en ben ondertussen van alle diploma's voorzien. Wat mij aanspreekt in mijn werk is het echt iets te kunnen betekenen voor mijn klanten en hen in het totale verkoopproces nauw te betrekken. Dagelijks ben ik bezig om creatieve oplossingen te vinden en contacten te leggen, waardoor de kansen op succesvolle verkopen toeneemt. Zoekt u een huis of wilt u uw huis verkopen? Ik voorzie u graag van een passend advies.

Jacqueline, Martine en Jannet over Truus:
Truus is een bijzondere ‘baas’. Baas met aanhalingstekens, omdat wij gelijkwaardig samenwerken. Truus is, net als wij, erg praktisch ingesteld. Deze hands-on-benadering merk je bij ons alle vier. Naast haar bedrijf heeft Truus passie voor het buitenleven , dieren en kleding shoppen/styling. Paardrijden, met de hond wandelen, buiten zijn en lezen doet zij in haar vrije tijd het liefst.


Jacqueline van Hell-Ravenhorst

Commercieel Binnendienst

Met mij heeft u het eerste contact. Ik neem namelijk 90% van de tijd de telefoon op. Of het nu gaat om een bezichtiging, een eerste kennismaking met ons, of de verkoop van een woning, ik help u graag verder. Op de achtergrond regel ik namelijk dat alles rondom de aan- of verkoop van een woning goed verloopt. Ik ben eigenlijk onverwacht in de makelaardij beland, en nooit geweten hoe leuk dát is! Een prachtige uitdaging om te zorgen dat alles voor de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis achter de schermen perfect verloopt. Met veel enthousiasme ga ik hier iedere dag weer mee aan de slag.

Martine, Jannet en Truus over Jacqueline:
Jacqueline is onze spin in het web. Zij is fulltime aanwezig en weet van alles af. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze van alles afweet en ook graag de verkoop-cirkel rond maakt. Lekker shoppen, vooral sieraden, schoenen en kleding vindt zij in haar vrije tijd het leukst.

kantoor-luckerhof-makelaardij-amerongen

Klantenbeoordelingen

Wij begrijpen dat u graag de ervaringen van onze klanten wilt horen.

Daarom delen wij dit met u en kunt u de beoordelingen hier lezen ›