overberg

Makelaar in de omgeving Overberg

Wilt u graag uw huis te koop zetten of heeft u uw droomhuis gevonden in de omgeving van Overberg? Wij kunnen u daar bij helpen! Ons kantoor staat in het nabijgelegen en gezellige dorp Amerongen en wij kennen de omgeving als geen ander.

Wij zijn een hecht team met ieder zijn eigen specialisme en houden ervan de lijnen kort te houden, zowel met elkaar als met u! Daardoor weten wij wat er bij u speelt, maar ook bij al onze andere klanten. Hierdoor is een woon-match sneller gemaakt en verkopen wij binnen 6 maanden 70% van alle woningen!

U zoekt de beste makelaar om uw huis te verkopen in Overberg

Verkopen doen we samen met u! Veel contact, snel schakelen en luisteren naar uw wensen en die van de potentiële kopers zorgt ervoor dat wij vaak snel een woon-match maken. Door ons grote netwerk in de omgeving Overberg worden er bij het eerste contact vaak al linkjes gelegd met mogelijke kopers.

Wij van Makelaardij Luckerhof geven u geen standaard service, u kunt meer van ons verwachten! In ons standaard verkooppakket valt bijvoorbeeld ook styling advies en tips voor de verkoop via sociale media. Wilt u meer weten over het verkooppakket? Lees dan hier alle concrete stappen die hieronder vallen.

Een huis kopen in Overberg

Overberg is een van de zeven dorpen van de gemeente de Utrechtse Heuvelrug, maar wel een van de kleinste! U kunt er heerlijk rustig wonen, midden in het groen. Wij kennen het dorp en de omliggende omgeving perfect en kunnen u daarom goed helpen bij de zoektocht naar uw woning of appartement. In ons aanbod kunt u alvast een kijkje nemen welke koopwoningen wij op dit moment te koop hebben staan.

Maar omdat wij weten wat er speelt op de woningmarkt in Overberg en omgeving, kunnen wij u soms al eerder helpen aan een bijzonder huis, al voordat deze online staat! Bel ons daarom gerust op. 

Meer informatie? Neem contact op met Luckerhof Makelaardij

Verzenden