De makelaar in Amerongen

U wilt uw huis verkopen in Amerongen? Of u wilt graag een huis kopen in het dorp wat ligt aan de voet van de Amerongse berg? Wij, enthousiaste vrouwen, kunnen u hier alles over vertellen en kennen alle in en outs van de woningmarkt in Amerongen.

Ons kantoor bevindt zich midden in de karakteristieke oude dorpskern van Amerongen aan de Overstraat 22. Als makelaar in Amerongen hebben wij een mooi aanbod in koopwoningen, zo nu en dan appartementen en huurwoningen. Wij weten precies wat er te koop staat en wat de wensen zijn van onze klanten. Als team werken wij met u samen om de ideale woonmatch te maken, of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning.

Uw huis verkopen in Amerongen en een nieuwe woning kopen?

Wij houden ervan als de cirkel snel rond is. U koopt uw droomhuis en verkoopt uw oude woning. Door te luisteren naar uw wensen en direct verband te leggen met ons netwerk, komt hier geregleld een match uit! Wij hebben veel contact met elkaar en onze klanten waardoor wij weten wat er speelt. Elke week hebben wij een brainstorm waarin we alle te koop woningen doornemen en ook de verkopen langs lopen. Alle woonwensen die wij met u en als team bespreken houden wij goed bij, zo blijft niets onopgemerkt.

"Luckerhof besteedt aandacht aan je opdracht, zelfs in het voorstadium. Het team is betrokken en enthousiast. Ons huis was binnen een week verkocht, wat inmiddels niet meer vanzelfsprekend is. Jacqueline is een kundige makelaar die ons ook goed heeft begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. We bevelen hen van harte aan."

Zien welke woningen te koop staan? Bekijk dan ons woningaanbod hier.

Wilt u uw huis verkopen in Amerongen? Bij ons krijgt u verkoopadvies op maat. Meer weten? Lees wat wij voor u kunnen betekenen met het verkoopadvies van uw woning.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bereikbaar via WhatsApp