De makelaar in Amerongen

Uw huis staat te koop in Amerongen? Of u wilt graag een huis kopen in het dorp wat ligt aan de voet van de Amerongse berg? Wij, enthousiaste vrouwen, kunnen u hier alles over vertellen en kennen alle in en outs van de woningmarkt in Amerongen.

Ons kantoor bevindt zich midden in de karakteristieke oude dorpskern van Amerongen aan de Overstraat 33. Als makelaar in Amerongen hebben wij een mooi aanbod in koopwoningen, zo nu en dan appartementen en huurwoningen. Wij weten precies wat er te koop staat en wat de wensen zijn van onze klanten. Als team werken wij met u samen om de ideale woonmatch te maken, of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning.

Uw huis verkopen in Amerongen en een nieuwe woning kopen?

Wij houden ervan als de cirkel snel rond is. U koopt uw droomhuis en verkoopt uw oude woning. Door te luisteren naar uw wensen en direct verband te leggen met ons netwerk, komt hier geregleld een match uit! Wij hebben veel contact met elkaar en onze klanten waardoor wij weten wat er speelt. Elke week hebben wij een brainstorm waarin we alle te koop woningen doornemen en ook de verkopen langs lopen. Alle woonwensen die wij met u en als team bespreken houden wij goed bij, zo blijft niets onopgemerkt.

"Ik heb Truus en haar collega's als fantastische makelaars ervaren. De communicatie tussen mij en hen was uitstekend. Ook 's avonds werd er nog op berichten gereageerd. Al voordat het bord 'te koop' in de tuin stond had ze al mensen gevonden die de woning wilde kopen."

Zien welke woningen te koop staan? Bekijk dan ons woningaanbod hier.

Wilt u uw huis verkopen in Amerongen? Bij ons krijgt u verkoopadvies op maat. Meer weten? Lees wat wij voor u kunnen betekenen met het verkoopadvies van uw woning.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bereikbaar via WhatsApp