Wie zijn wij?

Vrouwen die samenwerken is vaak een uitdaging. Maar niet voor ons. Wij hebben een perfecte klik die ervoor zorgt dat de samenwerking meer dan goed gaat. Er wordt hard gewerkt en veel gekletst waardoor er ook veel kennis gedeeld wordt wat de klant ten goede komt.

We hebben alle onze eigen specialiteit en vormen een perfect team. U komt ons dan ook allemaal tegen tijdens het aan- of verkopen van een woning.

 

over Luckerhof

Makelaardij Luckerhof staat zijn mannetje met deze vrouwen!

 

truus

Truus de Smit...

...is sterk in haar vak, staat voor iedereen klaar, draait nergens haar hand voor om en zorgt dat de zaak draaiende blijft met vrouwen!

 

RMT Makelaar 

truus@luckerhof.nl

marianne

Marian van Kooten-van Beek...

...staat haar mannetje in de binnen- en buitendienst, pakt het werk met beide handen aan en brengt haar goede humeur over op anderen!

 

Commercieel Medewerker

marian@luckerhof.nl

elles

Elles van Veldhuizen-Henken...

...heeft een half woord nodig en het is geregeld. Met haar positieve instelling loopt alles achter de schermen op rolletjes!

 

Marketing en Communicatie

elles@luckerhof.nl

 

Kunnen we u helpen?

Bel of mail ons!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Bereikbaar via WhatsApp