De makelaar in de omgeving Elst

U wilt uw huis verkopen in Elst? Of u zoekt een nieuwe woning in Elst? Makelaardij Luckerhof helpt u graag bij deze zoektocht. Ons kantoor is gelegen in het nabijgelegen dorp Amerongen, aan de Overstraat 22. De omgeving kennen wij daarom als geen ander.

Een woning kopen in Elst

U wilt een woning kopen in Elst en zoekt een makelaar die u kan helpen uw droomhuis te vinden. Door ons brede netwerk in de omgeving Elst, weten wij welke verkoopbewegingen er zijn. Soms al voordat een woning online staat, leggen wij de links met onze klanten en is een woonmatch snel gemaakt. Bekijk hier het woningaanbod.

Wilt u uw woning verkopen in Elst?

Wij zetten altijd een stapje bij om uw woning met de juiste prijs te verkopen. Ons netwerk kent veel klanten die op zoek zijn naar een nieuw 'thuis'. Wij leggen bij een te verkopen woning altijd ons netwerk ernaast om de zoekers met een match er uit te halen om te benaderen.

Lees hier meer over welke stappen wij concreet zetten voor u om uw woning te verkopen.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bereikbaar via WhatsApp