De makelaar in omgeving Leersum

U wilt uw huis te koop zetten of u heeft een mooie woning op het oog in Leersum? Wij kennen de woningmarkt in Leersum en omgeving van binnen en buiten. Door het vele contact met elkaar en onze klanten, weten wij wat er speelt op de woningmarkt.

Als team hebben wij allemaal onze eigen specialiteit, maar in onze aanpak zijn wij hetzelfde. Wij zijn de makelaar in omgeving Leersum die houdt van direct contact en van doorpakken. Met deze hands-on benadering, weten wij vaak op een creatieve wijze de verkoop-cirkel rond te maken. Ons kantoor kunt u vinden in het naastgelegen dorp Amerongen aan de Overstraat 22.

In Leersum een nieuwe woning kopen of verkopen?

Wij houden ervan als alles op zijn plek valt. U heeft een nieuwe woning in Leersum gezien en wilt uw oude huis verkopen? Omdat wij in ons hoofd hebben wat de wensen van onze klanten zijn, leggen wij bij het horen van uw verhaal direct links naar ons netwerk. Het vinden van de juiste match is voor ons een echte sport!

Wij verzamelen en bespreken alle wensen van onze relaties tijdens de wekelijkse brainstorm. Door informatie met elkaar en u te delen stuiten wij regelmatig snel op een goede match voor uw woning! Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk kan gaan genieten van uw nieuwe droom, wonen in een nieuw 'thuis'.

"Doelgericht, zakelijk, betrokken, lokale kennis en toch persoonlijk. Goed en leuk samengewerkt dames!"

Bekijk ons woningaanbod hier.

Wilt u uw woning. verkopen in Leersum? Bij ons krijgt u verkoopadvies op maat en wij zetten altijd een stap extra om uw huis te verkopen. Lees hier meer waar wij beginnen voor de verkoop van uw woning.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bereikbaar via WhatsApp