Makelaar in de omgeving Overberg

Wilt u graag uw huis te koop zetten of heeft u uw droomhuis gevonden in de omgeving van Overberg? Wij kunnen u daar bij helpen! Ons kantoor staat in het nabijgelegen en gezellige dorp Amerongen en wij kennen de omgeving als geen ander.

Wij zijn een hecht team met ieder zijn eigen specialisme en houden ervan de lijnen kort te houden, zowel met elkaar als met u! Daardoor weten wij wat er bij u speelt, maar ook bij al onze andere klanten.

Uw woning verkopen in Overberg

Verkopen doen we samen met u! Veel contact, snel schakelen en luisteren naar uw wensen en die van de potentiële kopers zorgt ervoor dat wij vaak snel een woonmatch maken. Door ons grote netwerk in de omgeving Overberg worden er bij het eerste contact vaak al linkjes gelegd met mogelijke kopers.

Wij van Makelaardij Luckerhof geven u de beste service wat past bij de huidige markt. Zo zetten wij o.a. Social Media slim in om uw woning goed onder de aandacht te brengen. Wilt u meer weten over het verkopen via Luckerhof? Lees dan hier hoe wij u kunnen helpen.

Een huis kopen in Overberg

Overberg is een van de zeven dorpen van de gemeente de Utrechtse Heuvelrug, maar wel een van de kleinste! U kunt er heerlijk rustig wonen, midden in het groen. Wij kennen het dorp en de omliggende omgeving perfect en kunnen u daarom goed helpen bij de zoektocht naar uw woning. In ons aanbod kunt u alvast een kijkje nemen welke woningen wij op dit moment te koop hebben staan.

Maar omdat wij weten wat er speelt op de woningmarkt in Overberg en omgeving, kunnen wij u soms al eerder helpen aan een bijzonder huis, al voordat deze online staat! Schrijf u dus snel in op onze zoekservice en wie weet hebben wij binnenkort goed nieuws voor u!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bereikbaar via WhatsApp